NDARJA E REALTË!!

Ndarja e realët: nuk është ajo e udhëtimit! E as.. ajo e dashurisë! E as ndarja nga nëna, apo babai, apo vëllai, apo motra! E […]

Pjeshka

Përbërësit: 3 vezë 180gr sheqer 225ml vaj 3 lugë qumësht 1 kese vanill sheqer 2 kese pluhur për pjekurina 450gr miell Për fillin:350gr marmeladë dhe […]

1 2 3 4 5 20