Maska me kivi dhe kos!

Të ndara mes familjes dhe punës, femrat e sotme në karrierë kanë gjithmonë e më pak kohë për t’ia kushtuar vetes. Sa u përket qendrave […]

Ulcera në lukth

Si t’i njohim në kohë simptomat që ndikojnë për ulcerë në stomak? Si kurohet ulcera e stomakut?

1 2