Trileçe me Nutella

Përbërësit: 4 vezë, 12 lugë sheqer, 12 lugë vaj, 12 lugë qumësht, 12 lugë miell, 4 lugë kakao dhe një pecivë. Shërbeti: ½ qumësht, 5 […]

1 2