No Picture

Vaj karafili

Vaj karafili Vaji i karafilit është një analgjezik natyror dhe pushon dhimbjen e dhëmbit, madje dhe dentistët e përdorin. Merrni një pambuk, lageni me vaj […]

No Picture

Pregatitja për lindje

Lindja përbën kulmin e periudhës së shtatzanisë, është kurorëzimi i gjithë kujdesit të treguar për nëntë muaj me radhë dhe është momenti kur ju do […]

1 2 3 6